Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020 @ 04:03 door Marilyn_Presley , 592 keer bekeken

Oprichter Rob †

Lieve allemaal,

Jullie hebben me een aantal dagen gemist. Dat komt door het volgende.
Zondag 14 april kon ik niet meer goed op mijn rechterbeen staan. Bovendien waren mijn voeten pimpelpaars en aan het vervellen. Ik ben naar de huisartsenpost en de SEH gegaan.Die weten het aan de bloedvaten. Er werd niets gevonden dus naar huis gestuurd.
Maandag 15 april ben ik thuis gevallen.Met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar weer dezelfde onderzoeken, maar nu ook buikecho en diverse scans. Daaruit bleek een aneurisma en aderverkalking in de benen. Maar dat verklaarde niet de klachten. Gelukkig was er één zo verstandig om de neuroloog erbij te halen. Na scans bleek dat ik 5 kwaadaarige tumoren in mijn lijf heb zitten waarbij twee in mijn hersens. Vooruitzichten waren nihil. Ik moet nu gauw naar het LUMC in Leiden naar de spoedkliniek. Ik werd vandaag door het Hagaziekenhuis naar huis gestuurd ( ongelofelijk). Dus ik wacht op bericht. Hopelijk vandaag, anders morgen.
Het is dus voor mij een aflopende zaak. Tussen nu en binnenkort kan het gebeuren dat ik het loodje ga leggen.       
Dat gaat betekenen dat ik niet meer zoveel op mijn clubs zal kunnen komen of nooit meer omdat ik niet weet in hoeverre mijn lijf het zal houden. Het werken met clubs heb ik 17 jaar lang met groot plezier gedaan.  
Ik wens jullie allen heel veel liefs en goeds toe. Dank jullie wel voor de prachtige tijd die ik op clubs heb mogen doorbrengen.

Rob Mahieu

Op 11 juni 2019 is Rob overleden



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.